4 Nisan 2014 Cuma

Ofis ve İş Yerlerinde Bulunan Mobilyalar

İş yerleri insanların evlerinden sonra en çok vakit geçirdikleri yerdir. Hatta ha bazı insanlar evlerinden bile daha çok vakti iş yerlerin de geçirirler. Bu tür insanlar için iş yerlerini sevmeleri ve işlerinde de severek çalışmaları çok önemlidir. Bu türden durumlar da özellikle kaliteli bir iş için en iyi seçeneklerin çıkarılması en mantıklısı olur. Çalışanların tercihleri doğrultusun da seçilmiş ofis mobilyaları her zaman için insanları çalışmaya iter.


                ofis mobilyaları işin daha kolay yapılabilmesi için de önemlidir. Özellikle çalışanlara işlerin de engel olacak tarzda mobilyalar her zaman çalışanların canlarını sıkar ve işlerin de yavaşlamasına neden olur. İyi bir iş veren her zaman için bunları düşünür ve bu doğrultu da ofis mobilyaları almaya çalışır. Mesela çalışırken etrafta sürekli olarak mobilyalara takılmak ve ya mobilyaların yapısından kaynaklı çalışanların bacaklarını ve ya kafalarını vurmaları onların işi sevmelerine ve daha hızlı yapmalarına da engel olur. Dışarıdan gelen müşteriler için de bu geçerlidir. İçeri giren müşteri ofis içerisinde kolay hareket edebilmelidir.

                Müşteri için ilk izlenim çok önemlidir. İlk izlenimi de oluşturacak olan ofis mobilyalarının ve ofis dizaynıdır. İlk izlenimi veren çalışanlar değil ofisin ta kendisidir. Kapıdan içeri girer girmez dağınık bir yapı ile karşılaşması iş açısından ona güven de kesinlikle vermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder